Stemning

Traditionen fra Wienercaféerne er præget af en helt speciel atmosfære, man nyder at slappe af i rummet og benytter det alene såvel som i andres selskab, man betragterne det næsten som en udvidet dagligstue. Denne tilgang til cafélivet vil vi gerne byde vores gæster ind i. Hvert stykke bagværk, hvad enten det er dansk (lokal) eller østrigsk, fortæller sin historie og emner af hyggestunder. 

Wienercafé-stemningen med eventyrlig, hyggelig og varm atmosfære. Caféens tilbud til fri afbenyttelse i form af aviser, alverdens bøger, spil mv. vil sikre inspiration til fordybelse og udsyn. Der skal være arrangementer med højtlæsning af H.C.Andersens og Brdr. Grimms (Gebrüder Grimm) eventyr. Klaver, violin og guitar kan benyttes af de musikkyndige til glæde og gavn for alle. 
KREA-værksteder for børn, strikkeundervisning, litteratur- samt andre spændende kulturforedrag vil huses i vores Café Hyggestund'.

Med vores udeservering (tysk: Schanigarten) vil vores gæster have mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten i det fri. Kom og lad dig forkæle...