Hvem er vi?

Et godt match! Danskerne og østrigerne trives nemlig godt med hinanden...

Vi er 2 lokale ildsjæle som er kendt for deres begejstring. Sammen med jer vil vi gøre en forskel for mange og bringe nyt liv til vores elskede by Birkerød!

Vore både danske og østrigske baggrund skal ”også” bevares idet vi forener vores 2 baggrunde på harmonisk og spændende vis. Dette vil gå igennem hele vores koncept kulinarisk & kulturel f.eks. med vores madlavning, ambiente, små anekdoter og referencer til det hhv. danske og østrigske. 

Med et solidt netværk indenfor gastronomibranchen både i Danmark & Østrig, diplom fra erhvervs-akademie med fokus på toursimus (ernæringslære, køkkenledelse, servicekundskab, sprog) samt diverse kurser i hygiene føler vi os yderligere godt rustet til at byde Birkerød en god og tryg oplevelse.   

Vores ildsjælprojekt Café Hyggestund’ er drevet af grundtanken ”Kærlighed til mennesket”. Vi har vores hjerter med i alt, vi foretager os og tager fat.

Lærke og Alexandra

Smilende & udadvendte væsner med hænderne skruet rigtigt på samt meget kyndige både i køkkenet og i bagestuen. Vi medbringer flere kompetencer fra vores hidtidige og fortidige erhvervsliv som i høj grad vil bidrage til at starte & trive en stabil forretning: her kan vi stolt nævne spændende jobs, vi har bestridt fx Socialrådgiver, Kasser, Salg & Markedsføringsøkonom, Projektleder, Frokostfrue i  børnehave, Salgsassistent i en bageri, Tjener, Bestyrelsesmedlemmer.

Som mødre og familiemennesker har vi ikke kun fokus på nutiden, men også på fremtiden med de næste generationer. Derfor vil bæredygtigheden føres ud igennem hele vores koncept.
 

Team Café Hyggestund' - et mangfoldigt team....

Mangfoldighed på arbejdspladsen er meget vigtig for os! Dette skaber glæde, inklusion, trivsel og et stærkt fællesskab

Vi vil gøre en forskel med vores mangfoldige team som består af ansatte i flex-jobordning og borgere med et arbejdsevne som er begrænset på grund af helbred,  studentermedhjælper, frivillige.

-) ERHVERVSPRAKTIK: et vigtigt link mellem skole og erhvervsliv. Siden efterår 2021 har vi haft flere elever fra forskellige lokale skoler i erhvervspraktik - til store glæde af vores gæster og personalet:

*) efterår 2021:  to unge drenge fra Sjælsøskolen; efterår 2022: to piger fra Toftevangskolen; februar 2023: 2 piger fra Birkerød Privatskole; efterår 2023: en pige fra Solvangskolen, Farum; to piger fra Birkerød Skolen

-) Fra forår 2022 har vi startet et samarbejde med det lokale Væksthus og fået 2 fantastiske medarbejdere i teamet mht. forløb med arbejdsprøvning  - Udvikling af arbejdsevne og  Tilbagevenden til arbejde

-) I august 2022 vil vi ansætte vores første 2 medarbejdere under 18 år: Mariia fra Ukraine og Julius som baggrund er tysk og er født i Danmark. 


Et  "Af hjertet TAK!" til alle jer og jeres fantastiske indsats og engagement hver eneste dag. I gør denne drøm muligt...

Nuværende ansat: Djordjica

Tidligere Ansatte: Sarah (Alexandras datter), Anne Lene ("Flexjobber"), Flemming (vores trofaste, frivillige sjæl), Magnolia, Andreas, Rohina, Mette, Claire, Olivia, Sebastian, Jakob og alle andre skønne mennesker i vores frivillige-korps.