Wer samma?

Vi er 2 lokale ildsjæle som er kendt for deres begejstring. Sammen med jer vil vi gøre en forskel for mange og bringe nyt liv til vores elskede by Birkerød!

Vore både danske og østrigske baggrund skal ”også” bevares idet vi forener vores 2 baggrunde på harmonisk og spændende vis. Dette vil gå igennem hele vores koncept kulinarisk & kulturel f.eks. med vores madlavning, ambiente, små anekdoter og referencer til det hhv. danske og østrigske. 

Med et solidt netværk indenfor gastronomibranchen både i Danmark & Østrig, diplom fra erhvervs-akademie med fokus på toursimus (ernæringslære, køkkenledelse, servicekundskab, sprog) samt diverse kurser i hygiene føler vi os yderligere godt rustet til at byde Birkerød en god og tryg oplevelse.   

Vores ildsjælprojekt Café Hyggestund’ er drevet af grundtanken ”Kærlighed til mennesket”. Vi har vores hjerter med i alt, vi foretager os og tager fat.

Lærke og Alexandra

Smilende & udadvendte væsner med hænderne skruet rigtigt på samt meget kyndige både i køkkenet og i bagestuen. Vi medbringer flere kompetencer fra vores hidtidige og fortidige erhvervsliv som i høj grad vil bidrage til at starte & trive en stabil forretning: her kan vi stolt nævne spændende jobs, vi har bestridt fx Socialrådgiver, Kasser, Salg & Markedsføringsøkonom, Projektleder, Frokostfrue i  børnehave, Salgsassistent i en bageri, Tjener, Bestyrelsesmedlemmer.

Som mødre og familiemennesker har vi ikke kun fokus på nutiden, men også på fremtiden med de næste generationer. Derfor vil bæredygtigheden føres ud igennem hele vores koncept.
 

Vi har fået vokseværk...

Vi er så glade og stolte at fortælle at Team Café Hyggestund' vokser:

Anne Lene, Flemming (vores fast frivillige sjæl), Sarah Leopoldine, Magnolia (p.t. på studieophold i Scotland), Andreas, Rohina, Mette, Claire og alle andre skønne mennesker i vores frivillige-korps.

Uden dem og deres fantastiske indsats og engagement vil denne drøm ikke kunne udleves som den gør. - Af hjertet TAK!